Het concept van The Brew Society in Kortrijk is uniek: een brouwersgemeenschap voor bierondernemers. Zij veroveren al enkele jaren de biermarkt in België en ver daarbuiten met hun bieren Martha en Boho. Om deze bierexpansie de baas te kunnen, zijn zij op zoek naar een Operator Bottelarij (m/v) met fluwelen handen.

The Brew Society wil alleen maar het beste voor zijn bieren, daarom zijn zij op zoek naar fluwelen handen die:

  • ervoor zorgen dat de productielijn vlekkeloos verloopt.
  • de verpakkingen steeds netjes aanvullen.
  • die diverse taken gedreven en efficiënt aanpakken.
  • die de machines in de bottelarij gezwind laten draaien.
  • de machines en de vatenafdeling brandschoon onderhouden.
  • 1 dag per week de kleine bierpakketten bij onze klanten leveren.

Je hebt een technische, mechanische of elektrische kennis en je bent een vlotte en defensieve chauffeur met rijbewijs B. Je bent een doener, met een passie voor bier en een grote interesse in de brouwerijwereld. Een beetje stress kan je goed verdragen en je hebt oog voor een efficiëntere aanpak van de processen. Met je teamgenoten doe je lekker sociaal. Een mopje, een grapje kan, kortom, een goede teamgeest is voor jou geen klein bier.

Je komt in een team terecht dat je best kan vergelijken met een biertje. Een glas met professionele uitstraling, gevuld met expertise en kwaliteit, jong en fris geserveerd met on top een flinke schuimkraag gedrevenheid, geklonken en getoost in een sfeer van teamspirit.

Laat onze bieren jouw fluwelen handen passeren!

Contacteer nu BizPlus, hun partner in werving en selectie.
Mail: 
sollicitatie@bizplus.be 
Telefoon naar Ilse Huwel: +32 (0)474 32 34 75